Postani Članom udruge

Saznaj kako postati članom kako bi učinio svoj život zanimljivijim!

TKO MOZE BITI ČLAN?

Članovi mogu biti fizičke, pravne osobe i svi svi koji to žele, a imaju računalo i žele iskoristiti neku od navedenih mogućnosti. Uvjet je da imate i optičku vidljivost prema nekoj od naših pristupnih točaka.

ŠTO VAM TREBA ZA SVE OVO? GDJE NABAVITI? KOLIKO KOŠTA?

Najvažnije je da imate računalo! Oprema košta od cca 700,00 kn za običnog korisnika do 1.000,00 kn i više ako želite biti pristupna točka. 

Sve što vas zanima možete proučiti na ovim stranicama, pitati na forumu ili kontaktirati nas mailom. Oprema koja bi vama trebala ovisi o vašem položaju i bilo bi poželjno da se prije kupnje konzultirate sa nekim od naših korisnika i admina.

Kako postati članom?

Članom udruge se postaje nakon što pročitate naš Statut i Pravilnik te ispunite pristupnicu uz koju je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice i sliku. 

U pristupnici potpisujete da se slažete sa svim njenim stavkama i dužni ste godišnje izdvojiti 360,00 kn za troškove članarine koju uplaćujete na žiro račun Udruge: HR4424020061100447649. 

Ispunite Pristupnicu na ovoj stranici, priložite kopiju osobne iskaznice, Vašu fotografiju i potvrdu o uplati članarine.

Kako obnoviti članstvo

Kako bi pojednostavili rad administracije i tajništva udruge, od 2015. godine više ne šaljemo uplatnice za plaćanje godišnje članarine već Vas molimo da sami svake godine zaključno do 1. rujna izvšite uplatu članarine na naš žiro-račun kod Erste Banke: HR4424020061100447649, s opisom plaćanja: Uplata godišnje članarine, poziv na broj nek bude Vaš OIB, a pod platitelj neka budu Vaši podaci. Iznos je onaj koji ste dogovorili sa osobom koja vas je povezala na mrežu.

Nakon 1. rujna provjeravamo sve uplate na računu i paralelno sa time produžujemo, odnosno ukidamo članstvo.

Ukratko, ako planirate nastaviti svoje članstvo u udruzi i naredne godine, do 1. rujna izvšite uplatu članarine za tekuću godinu i članstvo se produžuje, odnosno ako ne izvršite uplatu do 1. rujna, članstvo se prekida. Isti primjer važi za svaku narednu godinu.

Za postati članom trebate

1. Pročitati Statut i Pravilnik Uduge
2. Uplatiti na žiro račun Udruge 360,00 kn godišnje članarine
3. Ispuniti pristupnicu

Podaci za uplatu godišnje članarine

Primatelj: Udruge BsWireless, Zvonimirova 156, HR-51523 Baška
IBAN: HR4424020061100447649
Model i poziv na broj: 00 VAŠ OIB
Opis plaćanja: Uplata godišnje članarine za godinu 20XX

Primjer ispunjene uplatnice

Kako se učlaniti

Pristupnica

Nakon sto ste odlučili pridružiti se Udruzi, izvršili ste uplatu u iznosu od 360,00 kn na žiro račun u Erste Banci (IBAN: HR4424020061100447649), pročitali ste Statut i Pravilnik, vrijeme je da ispunite Prijavnicu.

Temeljem Statuta Udruge korisnika bežično umreženih računalnih sustava “BsWireless” (u daljnjem tekstu: Udruga) dajem sljedeću

IZJAVU O PRIHVAĆANJU STATUTA I PRAVILNIKA UDRUGE BSWIRELESS

Prihvaćanjem ove Izjave izjavljujete da ste upoznati sa Statutom i Pravilnikom Udruge te da ste suglasni s odredbama istih.
U slučaju eventualnog kršenja odredbi Statuta ili Pravilnika Udruge spremni ste snositi punu odgovornost i sankcije za učinjeno.

BsWireless je neprofitna, nekomercijalna i volonterska udruga. Članstvo u Udruzi ne jamči povezivanje na bežičnu mrežu Udruge, ali će tehnička ekipa Udruge nastojati svim članovima omogućiti spajanje na mrežu i korištenje njenih servisa.
Pristupanjem Udruzi svjesni ste mogućih poteškoća pri korištenju infrastrukture koje eventualno mogu nastati tijekom održavanja, nadogradnje ili preopterećenja sustava i pristajem na njih.
Za vrijeme korištenja infrastrukture Udruge obvezujete se na redovitu provjeru poštanskog sandučića e-mail adrese prijavljene na ovoj pristupnici.

Kako bi produžili članstvo narednih godina, do 1. rujna izvšite uplatu članarine (s istim podacima, ako drugačije niste obaviješteni) za tekuću godinu i članstvo će Vam biti produženo, odnosno ako ne izvršite uplatu do 1. rujna, članstvo će vam biti ukinuto.

BsWireless će u tajnosti i na siguran način čuvati osobne i identifikacijske podatke svojih članova te ih koristiti samo za vlastite potrebe, kao i zakonom određene svrhe. Vaši podaci neće biti dijeljeni s trećim stranama.

Close Menu