Kako se učlaniti

Članom udruge se postaje nakon što pročitate naš statut i pravilnik te ispunite pristupnicu uz koju je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice i sliku. U pristupnici potpisujete da se slažete sa svim njenim stavkama i dužni ste godišnje izdvojiti 360kn za troškove članarine koju uplaćujete na žiro račun Udruge: HR4424020061100447649. Pravilno ispunjenu pristupnicu u 2 primjerka, kopiju osobne, sliku i potvrdu o uplati članarine pošaljite na adresu udruge.

TKO MOZE BITI ČLAN?

Članovi mogu biti fizičke, pravne osobe i svi svi koji to žele, a imaju računalo i žele iskoristiti neku od navedenih mogućnosti. Uvjet je da imate i optičku vidljivost prema nekoj od naših pristupnih točaka.

ŠTO VAM TREBA ZA SVE OVO? GDJE NABAVITI? KOLIKO KOŠTA?

Najvažnije je da imate računalo! Oprema košta od cca 700 kn za običnog korisnika do 1000 kn i više ako želite biti pristupna točka. Sve što vas zanima možete proučiti na ovim stranicama, pitati na forumu ili kontaktirati nas mailom. Oprema koja bi vama trebala ovisi o vašem položaju i bilo bi poželjno da se prije kupnje konzultirate sa nekim od naših korisnika i admina.

PODACI ZA SLANJE DOKUMENTACIJE I UPITA

Naziv: Udruga korisnika bežično umreženih računalnih sustava “BsWireless”
Skraćeni naziv: BsWireless
Adresa: «BsWireless», Zvonimirova 156, 51523 Baška
Žiro-račun kod Erste Banke: HR4424020061100447649
Kontakt: info@bswireless.net
Info: http://www.bswireless.net

Dokumenti za preuzimanje: